AKTUELNO

Tela dve rođene sestre otkrivena su juče u stanu na Bežanijskoj Kosi. Sumnja se da su sestre ubijene, a tela su prevezena na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

Tužilac je tražio da se uradi obdukcija sa toksikološkim nalazom i veštačenja DNK tragova koji su nađeni u stanu. Policija je na osnovu dokumenata utvrdila da je reč je o telima J. Đ. (78) i G. Đ. (76).

Policija ne isključuje mogućnost da je u sve umešana treća osoba, a svedoci pominju i mladića kog su videli da ulazi u stan.

U stanu navodno nije bilo premetačine.

Policija skoro 24 sata traga za osobom koja je, najverovatnije, pre 10 dana ubila sestre. Jeziv zločin otkrio je upravnik koji je otvorio vrata njihovog stana i zatekao tela.

Takođe, policija sumnja da su žene poznavale osobu koju su pustile u stan jer ni vrata ni brava nisu oštećene. Zanimljivo je i to što je stan bio zaključan, a ubica je pobegao sa ključem.

Foto: Pink.rs, Facebbok.com

Ubistvo dve sestre podseća na ubistvo na Zvezdari koje se desilo u decembru kada je otkriveno telo Ivane K. (26). Podsetimo, tada je osumnjičeni za ubistvo Jetmir G. (24) u besu, kako se sumnja, rukama devojci stezao usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom.

Ivanino telo pronašla su braća 24. decembra prošle godine, a kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze.

Sumnja se da je istog dana Jetmir G. autobusom napustio teritoriju Srbije.

DNK Jetmira G. nađen je ispod noktiju ubijene. To ukazuje da ga je ona grebala po licu i rukama boreći se za svoj život.

Za njim je raspisana poternica, a strahuje se da bi on mogao da se krije po Prokletijama, gde je radio kao vodič.

Autor: