AKTUELNO

Tela Jelisavete Đ. (76) i njene rođene sestre Gordane (78) koje su pronađene u stanu na Bežanijskoj kosi i dalje se vode kao sumnjive smrti, a sumnja se navodno da su one ubijene i to zbog novca!

Podsetimo, sestre se danima nisu javljale, ni pojavljivale pa se njihova prva komšinica uplašila i alarmirala policiju koja je juče obila vrata stana u Ulici Marka Pola na Bežanijskoj kosi i zatekla sestre. Preko jedne je bio jastuk, dok je druga nađena u lokvi krvi.

- Tela su odvezena na obdukciju i slučaj se za sada vodi kao sumnjive smrti, a sve ukazuje na to da se dogodio dvostruki zločin. Jelisaveta koja je i bila vlasnik stana sa sestrom Gordanom nedavno je navodno prodala kuću i imala je novac od te prodate imovine - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Sumnja se da je neko znao da sestre imaju novac pa je razradio plan kako da se dokopa plena. Navodno, u pitanju je možda neko njima blizak jer se one nisu hvalile da su prodale vikendicu.

Foto: Pink.rs

Pripadnici MUP Srbije i dan nakon što su tela pronađena u stanu dežuraju ispred vrata.

- Inspektori su uradili uviđaj, ali ukoliko se ispostavi da je dvostruki zločin, moraće da se urade neka dodatna istraživanja i možda neki sumnjivi tragovi i dokazi koji bi doveli do počinioca - kaže sagovornik.

Inače, video-nadzor koji stoji ispred zgrade nije u funkciji, pa tako istražiteljima neće biti od koristi, a kamera iz susednog ulaza je već uzeta i ona ima mogućnost vraćanja, pa će ona biti od koristi policiji.

Autor: