AKTUELNO

Tri dečaka od 2, 4 i 6 godina u fokusu su mnogih u malom gradu Kohasetu, koji je potresen ovom tragedijom, ali i u Srbiji, rodnoj zemlji Ane Volš

Mnogi u zajednici Kohaset, ali i u rodnoj zemlji Ane Volš, Srbiji, zabrinuti su za budućnost njene dece nakon što je njihov otac Brajan optužen za njeno ubistvo.

"Zaista je šteta za decu, mislim da su oni prave žrtve osim Ane, i nažalost ne mislim da je ovo iznenađenje za bilo koga", rekao je za Boston 25 Brajan Dogerti, koji živi u Kohasetu.

Međutim, prema pisanju medija, većina ljudi u Kohasetu nije iznenađena što se suprug nestale majke tri mališana sada suočava sa optužbama za ubistvo dve nedelje nakon što je prijavljen Anin nestanak.

"Logično je pomisliti da je on, samo se nadaš da imaju dovoljno dokaza da mogu da ga osude", rekao je Majk Džejkobs, koji živi u Kohasetu.

Foto: Instagram.com/anawalshe, Google Mpas,/Printscreen

Nakon što su prošle nedelje otkriveni jezivi dokazi - krv, oštećen nož, sekira, testera i biološku dokazi, tužioci su u utorak saopštili da je Brajan Volš optužen za ubistvo.

"Mislim da će svi odahnuti i nadamo se brzom suđenju ili će se možda čak izjasniti krivim, spasiti svoju decu besmislica suđenja", rekao je Džejkobs.

Deca u ovom slučaju su u fokusu mnogih u malom gradu Kohasetu, koji je potresen ovom tragedijom.

"Lokalno, svi smo bili zaista impresionirani vlastima i saradnjom i kada je to u vašem dvorištu, vi to pomno pratite, tako da smo čekali ovo i mislim da to predstavlja neku vrstu zatvaranja. To je zaista užasno i nesrećno za decu", rekao je Dogerti.

Sada kada policija veruje da je Ana mrtva, mnogima je srceparajuće razmišljanje o njena tri dečaka od šest, četiri i dve godine, koji su ostali bez majke dok je njihov otac optužen da ju je ubio.

"Zajednica se nada da bi neko lokalno mogao da se uključi i obezbedi da deca ostanu zajedno", rekao je Dogerti.

Za sada, tri dečaka Volšovih ostaju pod brigom Odeljenja za decu i porodicu, dok Anini prijatelji pozivaju da deca ostanu zajedno i da ne završe u hraniteljskim porodicama.

Autor: