AKTUELNO

Majka Ane Volš živi u neznanju, ali i dalje, posle 17 dana, veruje da je njena ćerka živa

- Užasno je živeti u neznanju. A, meni je samo bitno da saznam da je Ana živa, ništa drugo me ne zanima. I dalje imam jedan mali tračak nade da je ona živa... Ovim rečima, a svaku prekida bolnim uzdahom, govori Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, Srpkinje u Americi, koja je je nestala 1. januara. Od tada od Ane nema ni traga.

U okviru istrage uhapšen je njen suprug Brajan Volš, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož.

Do majke Ane Volš, ne stižu nikakve zvanične informacije. Iako je od nestanka prošlo 17 dana, a više od 20 se nije čula sa ćerkom, veruje da je ona živa.

- Užasno je živeti u neznanju. Ni starija ćerka ništa ne zna. Ne znam ni o unucima ništa. Meni je samo bitno da saznam da je ona živa, to mi je najvažniji cilj i ništa me drugo ne zanima. Ovo što čitam i slušam neću da pričam o tome. Ja verujem da je i dalje živa. I, meni je samo bitno da mi je dete živo i ništa me drugo ne interesuje - kaže Milanka.

Ponavlja da je bila kod Ane i Brajana 16 meseci, da ništa loše u njihovom odnosu nije primetila, niti joj se ćerka nekada žalila. Kaže nam i da je Brajan jedinac, da nema brata a ni sestru, a da je rekla da njegova majka, odnosno Anina svekrva treba da se ispita, ali ne zato što sumnja u nju.

Foto: Instagram.com/anawalshe, Google Mpas,/Printscreen

- Rekla sam da svekrva treba da se sasluša ne zato što u ženu sumnjam, nego zato što smatram lično da treba da se saslušaju članovi porodice. Ništa više, možda nešto zna što niko ne zna. Ja sam bila kod njih 16 meseci, oni su se tako lepo slagali, voleli, troje zlatne dečice imaju. Kao majka ništa loše nisam saznala, ni videla, niti mi se ćerka ikada za bilo šta žalila. Eto, jedan mali tračak nade postoji da je ona živa - kaže za naš portal Anina majka Milanka. .

Mediji su objavili sliku policijskog dokumenta koji pokazuje da je policija na tragu novih dokaza u slučaju nestale Beograđanke.

Radi se o dokumentu u kojem se navodi da se policiji Kohaseta 8. januara, javio muškarac i rekao da ima snimke sa sigurnosnih kamera koji bi mogli da budu od pomoći u istrazi.

Prema novim informacijama, Anin nestanak je prvi prijavio njen poslodavac iz Vašingtona, firma Tišman Spajer, nakon što se Beograđanka nije pojavila na poslu.

Time su opovrgnuti izveštaji da su nestanak istovremeno prijavili njen suprug Brajan i ta firma 4. januara.

Policija koja traga za Anom, majkom tri sina iz Masačusetsa, poreklom iz Beograda, otkrila je krv i oštećen nož u podrumu porodične kuće u Kohasetu, dok su sa deponije izolovani biološki dokazi.

Njen suprug Brajan Volš uhapšen je ubrzo zbog ometanja istrage i određena mu je kaucija od 500.000 dolara.

Autor: