AKTUELNO

Pojavio se dokaz koji bi mogao da značajno utiče na rešenje slučaja nestanka Ane Volš! Naime, policiji se javio komšija koji tvrdi da su kamere na njegovoj kući snimile šta se dešavalo u domu Volšovih u Kohasetu kod Bostona tokom kobne novogodišnje noći, kada je rođena Beograđanka nestala.

"Osoba koja je pozvala želi da razgovara sa policajcem o slučaju Volš. On ima kameru na svojoj kući koja možda pokazuje snimak povezan sa incidentom. Upravo se vratio kući sa odmora i može da preda snimak policiji", piše u prvom delu dokumenta.

Ovaj poziv policija je dobila 8. januara, nedelju dana nakon što je Ana Volš poslednji put viđena živa, prema rečima neimenovanog člana porodice.

Foto: Twitter.com/Mari Salazar

Da podsetimo, nestanak Ane Volš prijavljen je tek posle tri dana, a prema novim informacijama, njega je prvi prijavio njen poslodavac iz Vašingtona, firma Tišman Spajer, nakon što se Beograđanka nije pojavila na poslu.

Policija koja traga za Anom, majkom tri sina iz Masačusetsa, poreklom iz Beograda, otkrila je krv i oštećen nož u podrumu porodične kuće u Kohasetu, dok su sa deponije izolovani biološki dokazi.

Njen suprug Brajan Volš uhapšen je ubrzo zbog ometanja istrage i određena mu je kaucija od 500.000 dolara.

Autor: