AKTUELNO

Sedmogodišnja devojčica N. N. iz ubskog sela Sovljak, preminula je na Univezitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj u Beogradu od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći na putu Valjevo - Ub

Sedmogodišnja devojčica N. N. iz ubskog sela Sovljak, preminula je na Univezitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj u Beogradu od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak uveče na putu Valjevo - Ub.

U ovoj nesreći je povređeno više osoba, navodi "Telegraf".

Kako saznaje taj portal, do udesa je došlo u selu Murgaš kada je vozač "škode felicije" D. N. iz Sovljaka, koji se kretao iz pravca Valjeva, prešao na suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u "audi", kojim je upravljao S. J. u kojem se nalazila šestočlana porodica od kojih je četvoro dece.

U valjevskoj bolnici su potvrdili da je u toku protekle noći zbrinuto više teško povređenih osoba iz saobraćajne nesreće koja se dogodila na području Uba.

Maloletna N. N. je nakon zbrinjavanja u valjevskoj bolnici transportovana u Beograd u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj gde je i pored napora lekara izgubila borbu za život.

Na daljem lečenju u Opštoj bolnici Valjevo na Odeljenju hirurgije zadržan je S. J. a u jedinici Intenzivne nege D. N.

- Četvoro maloletne dece B.T, O.T, O.J. i B.J. su nakon zbrinjavanja hospitalizovana na Odseku dečije hirurgije - saopšteno je iz valjevske bolnice.

Kako "Telegraf" nezvanično saznaje, direktan sudar dva automobila izazvao je vozač ‘’škode’’ D. N. sa kojim je u vozilu bila njegova maloletna ćerka N.N.

Ove sedmice ovo je druga tragedija na putevima u Kolubarskom okrugu. Za samo pet dana u dve saobraćajne nesreće život su izgubile tri osobe.

Pročitajte još: IZGOREO SE VRELOM RAKIJOM! Teško povređen muškarac kod Prokuplja

#Saobraćajna nesreća

'