AKTUELNO

Nestanak Ane Volš (39) iz Kohaseta u Masačusetsu ne prestaje da intrigira svetsku javnost. Skoro dve nedelje nema ni traga ni glasa od Beograđanke, a svakodnevno se pojavljuju informacije o njenom odnosu sa mužem Brajanom Volšom koji je uhapšen zbog ometanja istrage.

Brojni prijatelji i poznanici su šokirani njenim nestankom i razvojem događaja.

Njena prijateljica Nataša Skaju u intervjuu za "FoksNjuz" otkrila je zanimljive detalje koje mogu baciti novo svetlo na tok istrage.

Nataša je rekla da joj je prijatelj preneo da se Brajan Volš (46) ne nalazi ni na jednoj fotografiji sa proslave Nove godine u njihovoj kući u Kohasetu.

- Čudno mi je to što je fotografisao sve prisutne, a njega nema ni na jednoj fotogafiji. Ne bih da spekulišem, ali to sigurno nešto znači - rekla je Nataša u intervjuu.

Podsetimo, Ana Volš, poreklom iz Srbije, poslednji put je viđena 1. januara, dok je njen nestanak prijavljen 4. januara.

Volš, majka trojice dečaka, poslednji put je viđena u ranim jutarnjim satima 1. januara, kada je trebalo da ode na lokalni aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington. Njena kompanija je prijavila njen nestanak policiji 4. januara, nakon što je, prema rečima branioca Brajana Volša, kontaktirao firmu i pitao gde se Ana nalazi.

Ali u danima između Aninog nestanka i prijave nestale osobe, Brajan Volš je navodno lagao o tome gde se kretao. Brajan Volš je uhapšen i optužen za dovođenje u zabludu policijske istrage.

Tokom pojavljivanja Brajana Volša na sudu u vezi sa optužbama, naloženo mu je da bude zadržan uz kauciju od 500.000 dolara u gotovini.

Policija je u utorak otkrila potencijalne dokaze uključujući ratne sekire, krvavi tepih i sredstva za čišćenje dok je pretraživala objekat za smeće u Pibodiju koji se nalazi severno od Bostona i nešto više od sat vremena od kuće para.

Deca bračnog para Volš, trojica sinova starosti između 2 i 6 godina, nalaze se na starateljstvu Odeljenja za decu i porodice.

Autor: