AKTUELNO

Iako se na slikama nestale Ane Volš vidi kako ona nasmejano pozira u luksuznim hotelima i automobilima, iza tog paravana se krije bolna istina opterećena prevarama i stresom.

Postoje dve strane života Ane Volš, sa jedne je uvek bila izvor pozitivne energije. Njeni nalozi na društvenim mrežama bili su prepuni inspirativnih slogana, ostavljajući malo sumnje u njene ambicije. Majka troje dece bila je poletna i samouverena, sposoban lider koji se jednom zavetovao prijatelju: Jednog dana ću voditi kompaniju koja će biti na listi 500 najprestižnijih, prenosi "Boston glob".

Vodila dvostruki život

Veliki deo njenog života i karijere odnosio se na izgled koja ona prezentuje okolini: prikazivanje vrhunskih nekretnina, rad u luksuznim hotelima, oblačenje u modele renimiranih brendova i pravljenje kontakata na luksuznim događajima. Sve se to vidi na njenim selfijima sa serijom snimaka koji su prepuni haštagova sreća, radost, zahvalnost.

Iza te fasade koja je dopadljiva svima krije se njen svet koji je bio pod stresom i opterećen problemima, a naredna godina je bila spremna da donese velike promene. Ona je provela veći deo prošle godine živeći odvojeno od svoje porodice, nakon što se prošlog marta preselila u Vašington zbog posla. Na Zapadnoj obali, optužena je u građanskoj parnici da je pomogla u prevari njenog muža. A u Kohasetu, njen muž, Brajan R. Volš – koji je priznao krivicu za prevaru 2021. – čekao je potencijalnu zatvorsku kaznu dok je zarobljen u dugovima. Sada je 39-godišnja žena koja je poslednji put viđena 1. januara u centru misterije.

Gde je Ana Volš?

Njen muž je trenutno u zatvoru, optužen za dovođenje vlasti u zabludu u njihovoj istrazi o njenom nestanku. Vlasti nastavljaju iscrpnu potragu koja je uključivala pretresanje lokalnih šuma i deponija, kao i kopanje po njihovim životima - javnih i privatnih - prošlosti Ane Volš.

Osim njenog nedavnog preseljenja i velikih životnih promena, postojali su i drugi znaci nevolje.

Njena majka, Milanka Ljubičić rekla je za "Foks njuz" da ju je ćerka preklinjala da dođe u Sjedinjene Države krajem decembra, samo nedelju dana pre njenog nestanka. "Jasno je da se nešto važni menjalo u njenom životu i da je bilo nekih problema”, rekla je Anina majka.

Na jednoj od poslednjih fotografija objavljenih na njenoj Instagram stranici, ona ne nosi venčani prsten. Takođe, prijatelj je lokalnoj televizijskoj stanici rekao da je životni aranžman para postao izvor napetosti i da je to bio "veoma napet Božić“. Anin bliski prijatelj i bivši saradnik koji je novogodišnju noć proveo sa parom opisao je to kao praznično veče u kući Volšovih, a na pitanje o problemima između para, prijatelj Gem Mutlu nije želeo da komentariše.

Autor: