AKTUELNO

Bivši stanari nestale Ane Volš iz Beograda i njenog supruga tvrde da su videli kako se Ana, koja je staložena u karijeri srušila i doživela nervni slom neposredno pre njenog nestanka.

- Bila je kao sasvim druga Ana - ispričala je Mandi Silva za američke medije o trenutku kada su se ona i njen muž suočili sa Volšovima krajem prošlog meseca zbog planova da prodaju stan koji su oni iznajmljivali od para skoro četiri godine.

Mike Silva, izvođač radova, rekao je da je osam godina radio na šest imanja u Masačusetsu koja su posedovali Volšovi. On i Mandi su dobili sniženu kiriju za svoju jedinicu, u gradu Revere, u zamenu za njegov rad.

- Znate Kejt Midlton, Megan Markl ili kraljicu? Predstavljaju se i ponašaju se veoma profesionalno, to je bila Ana - rekla je Mandi i nastavila:

- Ali kada smo lupili šakom i rekli, "Ne, ne možete nam to učiniti" i uzvratili smo, bilo je kao da gledamo Britni Spirs kako se slomila kada je Džastin Timberlejk raskinuo s njom. To nije bilo normalno.

Podsetimo, Ana je poslednji put je viđena u porodičnom domu 1. januara, a Brajan Volš uhapšen je 8. januara i optužen da je doveo u zabludu istragu o njenom nestanku nakon što nije otkrio tačne detalje o tome gde se nalazio tokom prethodne nedelje.

On se u ponedeljak izjasnio da nije kriv i zadržan je uz kauciju od 500.000 dolara.

Autor: