AKTUELNO

Pojavile su se fotografije Brajan Volša nakon prvog hapšenja zbog prevare sa slikama.

Brajan Volš uhapšen je 8. januara pod optužbom da je ometao policijsku istragu, koja traje zbog nestanka njegove supruge Ane Volš, čiji se trag gubi 1. januara.

Ovo nije Brajanovo prvo hapšenje. Njemu je policija stavila lisice na ruke i 9. maja 2018. godine zbog prevare oko prodaje slika. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima se nalazi Brajan, a koje su nastale nekoliko sati nakon prvog hapšenja.

Foto: Printscreen YouTube//LYNN POLICE DEPARTMENT

Prvo što upada u oči jeste da je i na njima Brajan nasmejan kao i onda kad ga je policija hapsila zbog ometanja istrage u slučaju nestanka Beograđanke. Na fotografijama se takođe vidi da Brajan ima neurednu kosu i jedno zatvoreno oko. Policija je te 2018. godine u njihovu kuću upala oko šest ujutru pa se zaključuje da je Brajan spavao.

Foto: Printscreen YouTube//LYNN POLICE DEPARTMENT

Brajan je 2021. godine priznao da je krivicu po optužbama za prevaru. Inače, njegova supruga Ana Volš nestala je u ranim jutarnjim časovima prvog dana nove godine. Njen nestanak Brajan je prijavio tek 4. januara. Četiri dana kasnije je uhapšen, a u međuvremenu je policija u podrumu njihove kuće pronašla krvave tragove i krvav nož.

Autor: