AKTUELNO

Jetmir G. (24) zvanično je osumnjičen za ubistvo Ivane K. (26) na Zvezdari, a jedna "greška" ga je odala. Naime, Ivana Krivokapić se branila dok ju je osumnjičeni jednom rukom davio, a drugom joj začepio nos, te ga je izgrebala po licu i telu.

"Ivana se branila kada ju je napao. Grebala ga je po licu i telu i njegov DNK ostao je ispod njenih noktiju. Sumnja se da je on 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova ubio Ivanu K., sa kojom je bio u emotivnoj vezi", rekao je sagovornik Telegrafa iz istrage ovog slučaja.

Podsetimo, nakon intenzivnog operativnog rada Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i trećeg odeljenja Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije identifikovan je osumnjičeni za ubistvo Ivane K. (26) u Beogradu 23. decembra 2022. godine.

U pitanju je državljanin Crne Gore Jetmir G. (24). Nakon što je policija danas dostavila krivičnu prijavu uz dokazni materijal, Više javno tužilaštvo u Beogradu donelo je naredbu o sprovodjenju istrage protiv Jetmira G., zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo iz niskih pobuda, ljubomore, za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor.

Tužilaštvo je predložilo sudu da Jetmiru G. odredi pritvor i da naloži raspisivanje poternice za njim.On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

#Ubistvo

#Zvezdara