AKTUELNO

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija Ane sa muškarcem za kog se navodi da je njen prvi muž.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija Ane Volš sa muškarcem za kog se navodi na Tviteru da je njen prvi suprug Mark Knip.

Kako se vidi na Tviteru, fotografija je prvo objavljena u oktobru 2012. godine. Na njoj je Ana zagrljena sa Markom. Njih dvoje se nalaze u restoranu a Mark na sebi ima odelo kuvara. Nestala Beograđanka prezivala se Ljubičić Knip dok je bila u prvom braku.

Ana sa prvim mužem nije imala decu, a od njega se razvela 2014. Godinu nakon razvoda udala se za Brajana Volša. Podestimo, Ana je nestala u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen drugi muž prijavio je nestanak tek 4. januara. Pet dana nakon toga, 9. januara uhapšen je zbog optužbe da je ometao policijsku istragu.

U međuvremenu je policija pronašla tragove krvi i krvav nož u podrumu njihove kuće. Suprug nestale Ane Volš mogao bi da se suoči sa novim optužbama, čak i ako Ana nikada ne bude pronađena. Bivši federalni tužilac Brajan Keli kaže da će velika porota verovatno razmotriti slučaj i da bi dalje optužbe protiv Brajana Volša mogle da budu samo sa jakim dokazima.

Autor: