AKTUELNO

Ana Volš, 39-godišnja majka troje dece, koja je poreklom iz Srbije, nestala je u novogodišnjoj noći. Cela Amerika se digla na noge i svi se pitaju gde je nestala Beograđanka, a sve je postalo još čudnije i sumnjivije kada je par dana nakon njenog nestanka uhapšen suprug Brajan Volš.

Navodi se da su mu lisice stavljene zbog ometanja istrage, a na videlo su počeli da isplivavaju razni detalji koji Brajana Volša mogu da povežu sa nestankom supruge. U podrumu porodične kuće nađen je krvav nož, a u kontejneru koji je policija zaplenila pronađene su krvave kese, testera, sekira i tepih.

Danima ljudi provode vreme gledajući Anine fotografije na Instagramu i Fejsbuku i pokušavaju nešto da uoče, i primećeno je nešto čudno. Njena prva slika je postavljena na Instagram 2013. godine, a pre 35 nedelja su sve slike "editovane" odnosno promenjeni su ili opisi na slikama, ili lokacije. 

Američki mediji su primetili da je promenjen opis za fotografiju nastalu kada je Ana pala i povredila glavu, ali zapravo to nije slučaj samo sa tom fotografijom, već sa apsolutno svim slikama na njenom profilu. Mediji prenose da je izmenila opis fotografije gde je povređena neposredno pre nego što je poslala pismo sudiji u predmetu umetničke prevare svog muža Brajana, pozivajući na kaznu bez zatvora.

Bivši pomoćnik američkog tužioca Niama Rahman rekao je za Fox News Digital da je "razumno objašnjenje" da je Volš "žrtva nasilja u porodici". "Ovo izgleda kao nasilje u porodici. To je samo spekulacija, ali izgleda kao da je udarena", rekao je on.

Da li je to ona sama menjala ili je neko tu umešao prste, nije poznato.