AKTUELNO

SUDIJA za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu odredio je u sredu pritvor do 30 dana V. E. (19), J. K. (18) i maloletnom L. S. (17), sva trojica iz obližnjeg sela Mihajlovo, zbog sumnje da su silovali šesnaestogodišnju L. B.

Oni se terete da su u nedelju 12. novembra, u kasnim večernjim satima, obljubili devojku iz Zrenjanina. Zbog osetljivosti i činjenice da su među akterima i maloletnici, portparol PU Zrenjanin Valerija Čanji nije želela da saopšti detalje slučaja, a nije se oglasilo ni Više javno tužilaštvo.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, svemu je prethodila zabava u jednoj kući. Među grupom mladih na žurki našla se i L. B., koja sa roditeljima stanuje u Zrenjaninu. Ona se, navodno, zabavljala sa V. E., ali su nedavno raskinuli.

U neko doba, sa bivšim mladićem i njegovim prijateljem, našla se u seoskom parku, gde su je oni navodno na silu primorali na seksualni odnos. Kasnije se pridružio i maloletnik, koji je, prema krivičnoj prijavi, takođe učestvovao u obljubi. Po povratku u Zrenjanin, devojka je sve ispričala roditeljima, koji su slučaj odmah prijavili policiji.

Pročitajte još: ZARIO BRATU NOŽ DIREKTNO U SRCE: Bizaran razlog krvoprolića u Zaječaru

#Silovanje

'