AKTUELNO

Svaki drugi scenario je isključen.

Kako mediji nezvanično saznaju od izvora bliskih istrazi, Teodora Kaćanski (30) ipak nije bila meta napada, već je upucana greškom.

Napadač je mislio da je u automobilu njen momak Nenad Stević (38), a korišćen je "tetejac" koji probija pancir, jer je napadač znao da Stević već nekoliko meseci nosi takvu zaštitu. Isključena je mogućnost da je pucnjava bila opomena mladiću.

- Već nekoliko meseci Stević nosi pancir, a to je dobro znao i njegov napadač. Međutim, zbog mraka i loše vidljivosti u toj ulici nije spazio da je njegova meta izašla iz vozila. Kada je prišao, verovatno je ciljao odmah u grudi, pa je devojka pogođena u vrat - kazao je izvor iz policije.

Teodora je upucana na parkingu ispred ulaza u Somborskoj ulici 8 u novosadskom naselju Telep, gde je živela sa Nenadom, koji ima nekoliko krivičnih prijava za razna kriminalna dela. On je u tom trenutku otišao do zgrade, a ona je ostala da preparkira auto. Iz žbunja je tada iskočio napadač i pucao u nju dok je manevrisala u pokušaju da se parkira uz ivičnjak.

Pucnjava se dogodila u subotu uveče, a Teodora je preminula u bolnici u utorak oko 20:30 časova.

I. P.

#Novi Sad

#Policija

#Pucnjava

#Teodora Kaćanski

'