AKTUELNO

Šokantan slučaj vršnjačkog nasilja u Tehničkoj školi Mileta Nikolić nije jedini u Aranđelovcu!

Informer.rs je došao do snimka nastalog u Ekonomsko-ugostiteljskoj školi Slobodan Minić u istom gradu na kojem se vidi kako dva dečaka brutalno maltretiraju školskog druga!

Srbija se podigla na noge posle snimka na kom se vidi grupa učenika koja iz sve snage udara drugu učenicu koja sedi na stolici. Svi osuđuju nezapamćeno vršnjačko nasilje, a Informer.rs je došao do novog šokantnog snimka iz Aranđelovca u kojem je zabeležen još jedan, možda još brutalniji slučaj.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ ŠKOLE U ARANĐELOVCU: Učenici IZ SVE SNAGE tuku drugaricu i brutalno je ZLOSTAVLJAJU!

Snimak je nastao u Ekonomsko-ugostiteljskoj školi Slobodan Minić, a na njemu se jasno vidi kako dvojica dečaka (I.T. i M.O.) brutalno maltretiraju trećeg koji, na kraju, da bi izbegao još gore batine, pristaje da radi čučnjeve kako bi odobrovoljio nasilnike. A na kraju je jednom od njih morao i da - poljubi ruku!

Kako saznajemo, maloletnim nasilnicima iz ove škole to nije prvi put da maltretiraju mlađe i slabije od sebe, čak im i otimaju novac, ali u školi zbog toga niko ne reaguje. Kako kaže naš izvor, jedan od dečaka nasilnika je sin lokalnog "velikog igrača" iz Aranđelovca koji ekipi svog sina rešava sve probleme sa školom i sa policijom.

Naša redakcija kontaktirala je školu, kako bismo saznali više detalja o ovom incidentu kao i da li su dečaci odgovarali na bilo koji način zbog ovog brutalnog nasilja, ali za sada od njih nema odgovora.

#Aranđelovac

#Vršnjačko nasilje

#snimak

'