AKTUELNO

Miodrag Ješić, bivši fudbaler i trener Partizana poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Ruma - Jarak kada je svojim "sitoenom" podleteo pod kamion.

Na zgradi na Vračaru, u kojoj je Ješić živeo, nema umrlice, a mediji navode da će Ješić naverovatnije biti sahranjen pored ćerke koja je poginula u udesu pre 22 godine.

Foto: Pink.rs

Komšije za Ješića, kao što je slučaj i sa njegovim klupskim kolegama, imaju samo reči hvale i sa nevericom su prihvatili informaciju o da je poginuo u udesu.

Kako su nam rekli, uvek bio vrlo pristojan i ljubazan. Vest o Ješićevoj smrti ih je zatekla, a o tome kako je izgubio kontrolu nad kolima i zakucao se u kamion, kažu, samo mogu da spekulišu.

Foto: Pink.rs

- Možda ga je sustigao umor...Možda je srce...ko će sad znati... Dešavaju se takve stvari, to su sekunde. Tuga. Na isti način je i ćerku izgubio - rekao je kratko jedan o komšija za naš portal.

Foto: Pink.rs

Ono što nam je odmah privuklo pažnju jesu telegrami saučešća koji pristižu i stoje okačeni na oglasnoj tabili.

Tačan uzrok udesa u kojem je Ješić izgubio život nije poznat, a vozilo je poslato na vanredni tehnički pregleda.

Takođe, nije poznat ni datum sahrane, a vrlo je verovatno da će legenda Partizana počivati pored svoje ćerke Jelene koja je tragično izgubila život u 19. godini.

Autor: