AKTUELNO

-Ona je čudna žena. U penziji je radila sa mužem kao taksista, a sad sa sobom stalno nosi neki ranac. Ne ispušta ga iz ruke, kaže da joj je tu roba koju prodaje ispred Starog Merkatora. Eto, sada smo saznali i koja roba je bila u pitanju. Sin nema posao, sumnjamo da se bavi nekim ilegalnim stvarima, a ume da bude i neprijatan - kaže komšinica Nade V. (78) starice koja je osumnjičena da diluje drogu, nekoliko sati nakon što je starica puštena u kućni pritvor.

Nada nije želela da razgovara sa novinarima.

Kroz zatvorena vrata starica koja je osumljičena za dilovanje droge kratko je rekla da ne želi da priča sa novinarima.

Ne trebate mi, neću da pričam sa vama. Već sam sve rekla policijji, vi nikako ne možete da mi pomognete - rekla je Nada V., dok se u pozadi čuo muški glas, verovatno njen sin, koji je vikao iz sveg glasa kako "ni slučajno ne sme ništa da kaže i da se skloni od vrata".

- Nada je ranije vozila tramvaj, a njen muž taksi. Posle su dobili neka kola od firme i zajedno taksirali po gradu. Ona nema muža već dugo, a živi u stanu sa sinom. On ume nekad da bude neprijatan, a ništa ne radi u životu. Mislimo da se bavi nekim ilegalnim stvarima. Možda je on uposlio da nosi to, ništa me ne bi čudilo. Ima ona još jednog sina, ali on živi u Sloveniji - priča komšinica i kaže da u zgradi živi tolike godine, a opet nije ni svesna ko su joj komšije.

Komšije su istakle da kada god su je viđali sa sobom je nosila ranac i nikada se nije odvajala od njega.

- Taj ranac ona uopšte nije ispuštala, a pričala je da joj tu stoji roba koju prodaje ispred TC Stari Merkator. Eto, sada smo saznali i koja roba je bila u pitanju - priča šokirano komšija.

Autor: