AKTUELNO

U saradnji Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova danas je u "štek" stanu nakon dva dana skrivanja uhapšen Pavle O. iz Koteža zbog sumnje da je trgovao narkoticima.

Zajedno sa njim uhapšen je i vlasnik tog stana.

Prema operativnim podacima, Pavle O. je pripadnik navijačke grupe "Principi", koju su do hapšenja pre dve godine predvodili osumnjičeni za niz teških ubistva i druga krivična dela, Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Bio je izrazito aktivan i visoko pozicionirani pripadnik "Principa", ali se nakon hapšenja vođa, Belivuka i Miljlovića, primirio.

Za Pavlom O. je pre dva dana bila raspisana potraga nakon što je izbegao hapšenje prilikom pretresa kuće njegovog zeta Petra B. (37) u Krnjači.

Tokom pretresa u Petrovoj kući zaplenjeno 22 kilograma marihuane, 2 kilograma amfetamina, 700 grama hašiša, 150 ekstazija, mašina za vakumiranje i 2 elektronske vagice za precizno merenje.

Petar B. je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor, a sudija je taj predlog usvojio.

Autor: