AKTUELNO

U Dejana V. (47) večeras je ispaljeno više metaka na istom mestu gde je pre nekoliko godina upucan i jedan od braće Bambalić, koji je s ranjenim Dejanom bio u automobilu na putu do bolnice

Dejan je ranjen večeras u Ulici kneza Višeslava 72 na Košutnjaku. Za sada nepoznati napadač ga je sačekao ispred balona za mali fudbal i ispalio u njega više najmanje sedam osam-metaka.

Policija zaustavlja i pretresa vozila u potrazi za napadačem na Dejana V.

Na licu mesta je policija i uviđaj je u toku. Radi se na utvrđivanju identiteta pucača.

Ranjenog Dejana su odvezli privatnim vozilom do Urgentnog centra. Kako saznajemo, u kolima su sa njim bila i dva muškarca među kojima je i Nenad Asanović (50), javnosti poznat kao jedan od braće Bambalić. On je 2015. godine upucan na istom mestu gde i Dejan V. Napadač je pucao na Asanovića na parkingu ispred balona za fudbal, u Ulici Kneza Višeslava 72. Asanović je pogođen u predelu butine, i prevezen je u Urgentni centar.

Braća Bambalić, Predrag i Nenad, srpskoj javnosti su bili poznati devedesetih godina. Svojevremeno su se družili s Kristijanom Golubovićem, Aleksandrom Kneževićem Kneletom, ali onda su im se putevi razišli.

Autor: