AKTUELNO

Meštani sela Gornja Trnava danas su u šoku nakon svirepog zločina koji se tokom noći dogodio u njihovom komšiluku. Slobodan A. (33) nogarom od stola na smrt je pretukao rođenog brata Niloku A.(30), a kasnije je sam pozvao policiju i predao se.

Dvojica mladića živeli su u domaćinstvu sa ocem, bavili se poljoprivredom, radili u nadnici i na građevini. Zbog čestih konflikata često je reagovao i njihov otac.

- Dešavalo se da zbog velikih svađa otac zove komšije u pomoć, a neretko je znao i da prespava napolju. Uprkos svim tim porodičnim problemima, nismo verovali da će uslediti ovako crn scenario i da će se tragično završiti - rekle su komšije za RINU.

Meštani ovog sela jutros su za Kurir.rs potvrdili da je uzrok čestih svađa, pa i ovakvog krvavog ishoda najverovatnije alkohol.

Foto: RINA

- Ništa oni nisu nikome smetali, bili su čudni i voleli da popiju, ali ništa to nije bilo strašno da je neko ovako nešto mogao da pomisli. Nismo ovo očekivali ni u ludilu - rekao je komšija.

- Ja nemam komentar na ovako nešto, strašno je. Ostala sam bez reči da se ovako nešto desi kod nas. Znam te momke, mladi su, nisu ni loši, ali eto taj alkohol je napravio problem - dodala je jedna meštanka za naš portal.

Autor: