AKTUELNO

U mestu Gornja Trnava kod Topole noćas se dogodio stravičan zločin, kada je brat nasrnuo na brata i do smrti ga tukao nogarom od stola. Meštani ovog sela za Kurir su otkrili da nije uvek bilo svađe među njima, već da su samo bili čudni i voleli da popiju.

Naime, Slobodan A. (33) i Nikola A. (30) navodno su prvo pili zajedno, a onda se posvađali. Nikola je potom legao da spava, a Slobodan ga je udarao nogarom od stola dok nije umro.

Prema rečima meštana Gornje Trnave oni su bili čudniji, bilo je i nesuglasica, ali niko nije mogao ni da pomisli da će nasrnuti jedan na drugog, a kamoli da će se poubijati.

- Ja nemam komentar na ovako nešto, strašno je. Ostala sam bez reči da se ovako nešto desi kod nas. Znam te momke, mladi su, nisu ni loši, ali eto taj alkohol je napravio problem - rekla je jedna meštanka za Kurir.

Slobodan je posle zločina sam pozvao policiju i predao se.

- Čuo sam šta se desilo, znam ih ovde iz sela, mladići ko mladići. Ništa oni nisu nikome smetali, bili su čudni i voleli da popiju, ali ništa to nije bilo strašno da je neko ovako nešto mogao da pomisli. Nismo ovo očekivali ni u ludilu - rekao je komšija.

Osumnjičenom Slobodanu određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Autor: