AKTUELNO

Trojica dečaka u noći između srede i četvrtka obili su restoran "Zlatna kašika" na Bežanijskoj kosi!

Prema prvim informacijama, incident se dogodio oko pola četiri ujutru u Ulici Nikole Dobrovića, kada su deca uzrasta od osam do 14 godina polomila izlog lokala, ušla unutra, lomila staklo, a zatim pobegla. Oni su, navodno, pokušali da opljačkaju lokal, ali ništa nisu pronašli u kasi.

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Na društvenim mrežama juče se pojavio snimak sa nadzornih kamera ispred i unutar restorana na kojima se vidi da su u incidentu učestvovala trojica dečaka. Kako je prikazano na videu, oni su prvo zagledali unutrašnjost restorana da bi ubrzo razbili izlog i ušli unutra gde su, navodno, pokušali da ukradu novac iz kase. Na snimku je prikazano i kako jedan od dečaka baca kamen na već polomljeni prozor i beži. Zatim su se sva trojica vratili do restorana, pogledali unutra još jednom i počeli da trče.

Kako je novinarima ispričala menadžerka ovog lokala Verica Velinović, čitava drama trajala je ceo sat, tokom kojeg su dečaci obijali, lupali i razbijali staklo po restoranu.

Prema njenim rečima, pričinjena je velika materijalna šteta na izlogu.

- Istraga je još u toku, ali se zna je reč o maloletnicima, da ih je bilo trojica i da su ušli u objekat - rekla je Velinovićeva.

Ona je dodala i da su se slični incidenti događali ranije u istom lokalu. Prošle godine je jedan maloletnik polomio ogradu, pa su roditelji morali da nadoknade materijalnu štetu, a u drugom objektu istog lanca restorana takođe su imali pokušaj obijanja pre dva meseca. I ovaj incident snimile su nadzorne kamere, na kojima se, kako je ispričala menadžerka, video muškarac koji je sat vremena pokušavao da otvori vrata lokala, ali nije uspeo i na kraju je otišao. Sumnjali su da je bio pod dejstvom alkohola jer se teturao.

KOMENTARI

Snimak sa nadzornih kamera danas je prikupio pregršt negativnih komentara na društvenim mrežama. Mnogi su se zapitali šta će dečaci napolju u pola četiri ujutru, kako su ih roditelji pustili da izađu tako kasno, kao i zašto su uopšte imali potrebu da obiju restoran.

Autor: