AKTUELNO

U Zrmanjskoj ulici na Banovom brdu, nešto pre 15 sati dogodila se pucnjava u kojoj je nepoznati napadač upucao Dejana G. (19) i pobegao.

Žitelja ovog dela grada kažu da su šokirani, a neki od njih su i videli napadača kako trkom beži.

- Ne mogu da verujem da je neko pucao na klinca od 19 godina i to usred bela dana. Užas. Ranjeni mladić je bio u kolima na semaforu i jedan mladić je pritrčao i ispalio nekoliko hitaca u njega. On je počeo da zapomaže i kuka, nije očekivao da neko hoće da ga upuca. Mladić koji je pucao, kako smo čuli odma je počeo da trči sa pištoljem u ruci - kaže jedan od meštana ovog kraja.

Foto: Ustupljene fotografije

Kako navodi drugi meštanin, sve je izgledalo kao na filmu.

- Kao da je neki akcioni film u pitanju, mladić čeka da se upali semafor, prilazi pucač i puca u njega,a potom beži - kaže naš sagovornik i dodaje da možda nije isključena mogućnost da je u pitanju neki navijački obračun jer za nekoliko sati počinje i utakmica na Banovom brdu.

- Nakon što je mladić upucan izašao je iz kola,sav krvav i tražio je pomoć - kaže naš sagovornik.

Na terenu se može videti veliki broj pripadnika MUP.

Kako nezvanično saznajemo, napadač je krupnije građe i na sebi je imao maslinasto zelenu jaknu, crnu trenerku i crne patike.

- Dejan je navodno poznat od ranije policiji i sumnja se da su njih žrtva i napadač od ranije poznaju. Takođe, sumnja se da je napadač pobegao i pravcu Požeške ulice - kaže naš sagovornik i dodaje da je upucani mladić bukvalno izašao iz kola i počeo da puzi.

- Sav krvav je pokušao da izađe iz kola i počeo je da puzi,ali je pao i ostao da leži nasred puta.

Kako nezvanično saznajemo, napadač je imao saučesnika koji ga je čekao u kolima.

- Navodno je imao i saučesnika koji ga je čekao u blizini i kada je napadač obavio zadatak otrčao je do saučesnika koji ga je čekao u blizini i dali se u beg - kaže naš izvor i dodaje da je napadač identifikovan.

Foto: Univerzum HD Media/N. M.

Inače, kako se nezvanično saznaje, pre nekoliko dana dogodio se još jedan napad u blizini mesta današnje pucnjave, ali nožem.

- Sumnja se da su oba napada povezana i da se reč o borbi za teritoriju. Navodno reč je o sukobu dilera oko preuzimanju posla jer su, navodno glavni dileri u tom kraju uhapšeni pre nekoliko meseci - objašnjva sagovornik.

Autor: