AKTUELNO

Njega je pre malo više od mesec dana prijavilo pet devojaka da ih je neprimerno dodirivao. Tada je uhapšen i bio je u pritvoru 30 dana. Kada je izašao postao je potpuno drugi čovek.

Ovako priča komšinica muškarca (33) iz Lazarevca koji je 28. oktobra pokušao da iseče sebi polni organ, a zatim krvav i nag šetao ulicom.

Njegove komšije u šoku su zbog događaja koji se dogodio u stanu u njihovoj zgradi u kojoj muškarac koji jesebi naneo jezive povrede živi više od dve godine sam. Otac mu je preminuo, odrastao je bez majke, a kako komšije kažu mladić je bio jako dobar.

- U stanu su ranije živeli njegovi baba i deda. Kada su preminuli, došao je tu da živi sa ocem, jer mu se majka dok je još bio mali zapalila u kući. Otac ga je zaposlio, kupio mu auto i ostavio mu je stan. Bio je jako dobar komšija, jako dobar mladić, niko od nas ne može ništa loše da kažu za njega - kaže komšinica.

Prema njenim rečima, primetila je da nije imao nikoga.

- Niko mu nije dolazio u stan od prijatelja. Možda smo jednom videli mladića sa kojim ide u teretanu. Primetili smo da se značajno promenio od kada je prijavljen policiji da je napao devojake. Nije se promenio njegov odnos prema nama, bio je fin, ali videli smo da ga nešto muči. Pre 10-ak dana smo čuli jako glasnu muziku iz njegovog stana, ali ne znamo da li je bio još neko sa njim. Uvek je bio tih, ni sa kim preterano nije pričao, a koliko znamo ostatak porodice on ne zanima - kaže sagovornica.

Komšinica dodaje da je po izlasku iz pritvora mladić često bio pijan i da mu je "nešto kvrcnulo u glavi".

- Nije bio nikada agresivan, ali mu je pogled bio drugačiji. Bio je usamljen mladić, niko ga nije razumeo, dolazio je u praznu kuću, a ni napolju nije imao nikog. Mislim i da su mu se u gradu ismevali zbog svega što se dogodilo sa ovim devojkama - navodi naša sagovornica.

O danu kad je pokušao da iseče svoj polni organ ne zna mnogo.

- Mi ništa nismo čuli. Niti jauk, niti bilo kakav krik, niti bilo šta. Niti je zalupio vratima. U zgradi nije bilo tragova krvi, a čuli smo da je tada isekao i vene. On nije moje dete, ali ja mogu da garantujem životom da nije napao te devojke. Znam šta se dešavalo tada, ali neću da to iznosim u javnosti - rekla je komšinica.

Muškarac (33) iz Lazarevca, podsetimo, odsekao je sebi polni organ u stanu u kojem živi, a potom je izašao potpuno nag i krvav na ulicu.

- Građani su prijavili i policija je odmah izašla na mesto prijave. Njega je patrola zatekla na mostu u blizini gradskog bazena - navodi izvor iz istrage.

U stanu su zatečeni tragovi krvi i nož, njemu je ukazana prva pomoć, a potom je prevezen u Urgentni centar.

Autor: