AKTUELNO

Nakon što je sebi odsekao polni organ, Nikola B. (33) iz Lazarevca izašao je go iz stana i uputio se do mosta na rečici Lukavica, gde ga je vezao pertlom i ostavio ga tako da visi. Kako se saznaje, nesrećnik se na ovaj čin odlučio nakon svađe s devojkom.

Nemile scene okrvavljenog muškarca koji je nag šetao unaokolo uznemirio je žitelje Lazarevca u utorak predveče. Oni su odmah reagovali i pozvali policiju i Hitnu pomoć. Nakon što je ga je Hitna odvezla počela je istraga kako bi se utvrdilo šta se dogodilo.

- Tada je na mostu iza osnovne škole "Dule Karaklajić" pronađen odsečeni deo polnog organa koji je visio sa mosta. I on je odnet, kako bi lekari pokušali da ga prišiju Nikoli - kaže izvor upućen u dešavanja koja su uznemirila danas građane Lazarevca.

Povređeni muškarac je nepovezano pričao, pa su se inspektori uputili na njegovu adresu i na kuhunjskom stolu u njegovom stanu pronašli okrvavljeni nož i lokvu krvi.

- Na osnovu tragova je ustanovljeno da je sam sebi odsekao polni organ. Takođe je utvrđeno i da se neposredno pre incidenta svađao sa devojkom, zbog ljubomore - rekao je naš izvor.

On je dodao da se Nikola sad nalazi u stabilnom stanju i da su mu urađeni testovi na drogu.

Prema nezvaničnim saznanjima, Nikola je ranije hapšen, ima dosije za krađe, ali i nedozovoljene polne radnje.

Fotografije su se pojavile na Telegramu.

Autor: