AKTUELNO

Bilo je rano ujutru i sva sreća pa nije bilo druge dece da gledaju taj horor. Izgleda da je trener mlade Kineskinje rekao njenom ocu kako neće da ga sluša, a nakon čega je i usledilo prebijanje", kažu zaposleni u okviru beogradskog sportskog centra u kojem je V.L. (50) brutalno tukao dete.

Osumnjičeni V.L. je saslušan danas pred tužilaštvom gde je izneo odbranu nakon čega mu je predložen pritvor. Jezivo nasilje otkriveno je nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak prebijanja tinejdžerke, a kako pričaju zaposleni u sportskom centru nasilje se dogodilo pre nedelju dana, odnosno 17. oktobra oko 9.15. sati ujutru, piše "Blic".

Oni su ispričali šta je prethodilo zlostavljanju maloletnice.

- Bilo je rano ujutru, i sva sreća pa nije bilo druge dece da gledaju taj horor. Izgleda da je trener mlade Kineskinje rekao njenom ocu kako neće da ga sluša, a nakon čega je i usledilo prebijanje. Zaposlen zadužen za održavanje terena usnimio je ovo i vikao na Kineza da prestane. Međutim, nakon toga je nasilnik najnormalnije izašao, a ubrzo potom i njegova ćerka - govori zaposleni.

Kako dalje objašnjava, incident je prijavljen policiji i V.L. je uhapšen, i sada mu je zabranjen ulazak na ove teniske terene.

- On je uhapšen, a prema našim saznanjima, za par dana bi trebalo i da bude deportovan za Kinu. Međutim, to će svakako najveću štetu pričiniti njegovoj ćerki, koja neće moći da ovde bude bez njega i moguće da će izgubiti finansijsku pomoć koju je do sad primala - govori zaposleni.

Ovo, kako dalje priča zaposleni, nije jedini incident pomenutog V. L.

- Njegova ćerka je ovde od skoro počela da trenira. On je uvek kad bi dolazio bio ozbiljan, nikada ništa nije želeo da popije u kafiću pored, već je samo posmatrao igru svoje ćerke. Saznali smo da je pre ovoga ona trenirala i na drugim terenima, međutim, i odatle je otac izbačen i udaljen jer je pravio incidente, odnosno, tada sa "pokačio" sa trenerom - govori zaposleni.

Podsetimo, javnost je pre nekoliko dana šokirao video snimak koji je objavio osnivač fondacije "Tijana Jurić", Igor Jurić, a na kom se vidi brutalno nasilje oca nad ćerkom na teniskom terenu u Beogradu.

Kako se vidi na pomenutom snimku, otac prvo udara nogom svoju ćerku, a potom je šamara, da bi ubrzo potom počeo da je šutira dok maloletnica nepomično leži na šljaci.

Autor: