AKTUELNO

Od siline udarca dvoje putnika je ispalo iz vozila, dok su jednog muškarca izvlačili iz uništenog automobila.

Rođaka Z. M. (67), koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći juče u Ulici Vojislava Ilića u Beogradu, kaže da je on kobnog jutra sa ćerkom G. M. (44) i prijateljem B. Ć. (39) krenuo u prodavnicu u kupovinu, preneo je Kurir.

Podsetimo, tragedija se desila kada je "pežo" u kom su bili Z. M., G. M. i B. Ć. izleteo sa kolovoza i udario u banderu. Od siline udarca automobil se prepolovio, a Z. M. i B. Ć. poginuli su na mestu nesreće, dok je Gordana s teškim povredama i bez svesti prevezena u Urgentni centar.

- Mi još ne znamo ko je bio za volanom "pežoa" u trenutku nesreće. Znamo da su Z.M. i njegova ćerka G.M. s prijateljem krenuli u nabavku, da kupe potrepštine za kuću. Ne znamo šta se desilo, čekamo da nam policija javi šta se tačno dogodilo - priča potresena rođaka.

Ona dodaje da je svima teško zbog smrti Z.M., a da im je sada preostalo da se mole za G.M.

- G.M. ima dvoje dece, nadamo se da će sve biti u redu s njom, da će uspeti da se izbori sa povredama. Ona je u veštačkoj komi, ali su nam lekari rekli da je van životne opasnosti - rekla je rođaka, koja je bila u poseti povređenoj ženi.

Podsetimo, prizor na mestu nesreće u subotu ujutru bio je jeziv.

Foto: Informer.rs

Od siline udarca dvoje putnika je ispalo iz vozila, dok su jednog muškarca izvlačili iz uništenog automobila.

- Žena je odletela par metara, pala je na travu, licem nadole - ispričali su nam tada vidno potreseni građani koji su se zatekli na mestu nesreće.

Hitna pomoć i policija su veoma brzo stigli na mesto nesreće, ali muškarcima nije bilo spasa.

- Bolje da vam ne pričam šta sam video. Prizor je jeziv. Njihove povrede... Bolje da ćutim - rekao nam je tada jedan muškarac koji je u šoku posmatrao kako prolaznici i ljudi koji žive u okolnim zgradama pritrčavaju da pomognu unesrećenima.

Saobraćaj u smeru ka Plavom mostu bio je dugo obustavljen.

Autor: