AKTUELNO

U njegovom iskazu, kako mediji prenose, bilo je nekoliko nelogičnosti.

Zoran Marjanović osumljičen za brutalno ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), otkrio na saslušanju u policiji da njegovi roditelji nisu želeli pevaljku za snajku i majku njihovih unučića, kao i da su bili protiv toga da se oženi Jecom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Marjanović je istinu o odnosu između Jelene i njenog svekra i svekrve otkrio nakon privođenja u aprilu 2016, kada je posle zadržavanja pušten na slobodu zbog nedostatka dokaza.

- Kada su ga pitali u kakvom odnosu su bili njegovi roditelji i pokojna Jelena, Zoran je vidno uznemiren kazao da Zorica i Vladimir nisu gajili simpatije prema njoj. Takođe, ispričao je da su poštovali njegovu odluku, ali da su potajno želeli drugu osobu za snaju, domaćicu koja vodi računa o kući i porodici, a ne pevaljku, koja noću radi, a danju spava - kaže izvor.

On je na saslušanju izneo niz nelogičnosti, a policiji je bilo sumnjivo i to što je rekao pogrešno vreme kad je sa suprugom bio na nasipu u Borči.

- Nije mogao da precizira vreme kada je Jelena trčala na nasipu, a on iza nje šetao sa ćerkom Janom. U jednom momentu je pogubljeno naveo jedno vreme, da bi se potom ispravio i rekao da je slučajno pogrešio - kaže sagovornik.

Foto: Informer/E-Stock Nemanjić

Zoran je pričao nepovezano.

- U jednom trenutku Zoran se zaplakao i ponavljao da je nemoguće da je njegova Jeca nađena mrtva u kanalu, da bi potom počeo da priča konfuzno. Rekao je da njegovu porodicu štiti religija koja će ih spasiti i osloboditi, ali inspektorima nije otkrio na kakvo spasenje konkretno misli - kaže izvor i dodaje da je Marjanović rekao još nekoliko nelogičnih stvari:

- Izjavio je da se Jelena pre nego što je nestala čula sa majkom Zoricom. Postavlja se pitanje kako je mogao da zna sa kim je ubijena pevačica razgovarala ako je bio daleko iza nje sa Janom? Pored ovog detalja, Zoran je ispričao i da je suprugu video poslednji put kada je istrčala krug, okrenula se i pošla ka njima. Kako ju je onda izgubio iz vida ako je išla u susret njemu i detetu? Sve su to neke od nelogičnosti koje ukazuju da Marjanović ima veze sa zločinom - navodi izvor.

Marjanović je nekoliko sati pre nego što je pronađeno Jelenino telo policajcima rekao da je pretražio ceo nasip.

- Zajedno sa bratom i ocem pretražio sam ceo nasip nekoliko puta i Jeca sigurno nije tamo, postoji mogućnost da je upala u neku rupu - rekao je Marjanović.

Pročitajte još: Slučaj se privodi kraju? NOVO PRIVOĐENJE U SLUČAJU JELENE MARJANOVIĆ?!

#Jelena Marjanović

#Zoran Marjanović

'