AKTUELNO

Novosađani su potreseni ubistvom koje se dogodilo u subotu.

Društvene mreže prepravljene su oproštajnim porukama posvećenim Novosađanki Teodori Kaćanski, koja je preminula nakon što je na nju ispaljeno pet metaka u sačekuši koja se dogodila prethodnog vikenda.

- Bobičice... otišla si kod svoje Radmilice da budes naš anđeo i da nas čuvaš. Uradila si poslednju seriju izdržaja... i odradila si je do kraja, snažno i hrabro, onako kako si nas sve učila. Hvala ti što sam bila deo tvog života i što se ponosim time... i tobom - napisala je jedna od prijateljica na Fejsbuku.

Ona je dodala i da je Teodora bila najsavršenije stvorenje koje je poznavala.

Reč nedostaješ je mala u odnosu na ono što nas sve čeka bez tebe. Ali, verovatno, Bog samo takve i hoće. Pa tako je i tebe odabrao.

Mnogi se danas opraštaju od Teodore komentarišući njene fotografije i pišući da je ona stradala ni kriva, ni dužna.

- Bila si na pogrešnom mestu, ako sam poznavao neku dobru osobu to si bila ti - jedna je od poruka.

Mnogo oproštajnih reči stiže i od onih sa kojima je Teodora trenirala, a oni se još uvek dive njenoj energiji i elanu sa kojim je radila.

Teodora je žrtva još uvek nepoznatog ubice, a istraga je pokazala da je u nju ispaljeno pet metaka dok je preparkiravala "rendž rover" svog dečka, "žestokog momka" Nenada Stevića koji je neposredno pre pucnjave ušao u zgradu u kojoj su živeli.

Ona se za život borila na odeljenju intezivne nege od subote do utorka uveče, kada je preminula.

I. P.

#Društvene mreže

#Novi Sad

#Teodora Kaćanski

#Ubistvo

'