AKTUELNO

On ima dosije i proverava se kako je stekao kapital.

Novosađanka Teodora Kaćanski (30) koja je teško povređena u subotu u pucnjavi u Novom Sadu, preminula je u utorak u 20:30.

Odluku o tome da je isključe sa aparata za održavanje, doneli su nakon višesatne prepirke, njen dečko Nenad Stević (38) i njen otac.

Policijska istraga o ovom slučaju je u toku, a ispituje se da li je Teodora zapravo bila slučajna žrtva, ted a je glavna meta bio njen momak.

Kako mediji iz policije nezvanično saznaju, Teodora nije imala dosije dosije, za razliku od njenog dečka.

- Hapšen je zbog džeparenja, kao i "običnih" i teških krađa. Osuđen je 1998. na dve godine i pet meseci i tu kaznu je odslužio. On je u poslednje vreme ušao u neki ozbiljan biznis. Postoje indicije da je radio naplatu dugova, a zbog brzine kojom je stekao kapital ispitaće se i da li je imao posla sa narkoticima - kažu u policiji. Nezvanično, Stević je vlasnik nekoliko firm ii prodavnica.

Foto: Facebook

Teodorine i Nenadove komšije kažu da su njih dvoje kupili ceo peti sprat zgrade u Novom Sadu i adaptirali ga u jedan veliki stan.

- Nenad je o svom trošku uveo i video-nadzor u zgradi. Bili su uvek veoma pristojni i kulturno su se javljali komšiluku, ali se nisu družili s nama. Ona je jedna fina i lepa devojka, a zaista ne znam čime se bavio njen momak - rekao je S. M. (42).

Teodora je, kaže on, svaki dan provodila u teretani, držala je treninge i živela sportskim životom.

#Nenad Stević

#Novi Sad

#Teodora Kaćanski

'