AKTUELNO

Niška policija, u saradnji sa poreskom inspekcijom, zaplenila je u tri odvojene akcije 712 kilograma rezanog duvana i uhapsila sedam osoba osumnjičenih da su izvršili krivično delo nedozvoljeni promet akciznim proizvodima.

D. D. (41) i Ž. D. (42) iz Bogatića uhapšeni su na autoputu u mestu Draževac kod Aleksinca pošto je u njihovom vozilu ; "pežo 607", pronađeno 165 kilograma rezanog duvana.

D. J. (31) i Ž. S. (39), obojica iz okoline Šapca, uhapšeni su na ;naplatnoj rampi Aleksinac, nakon što je kontrolom njihovog kamiona "zastava 35", pronađeno 12 vreća sa 243 kilograma rezanog duvana.

Pročitajte još: BRUTALNO NASRNUO NOŽEM na prolaznike!

U trećoj akciji policija je uhapsila G. S. (32) i M. S. (21) iz okoline Bogatića i I. Dj. (38) iz Niša. Sva trojica uhapešni su prilikom pretovara vreća sa rezanim duvanom iz vozila u garažu porodične kuće u Nišu.

U vozilu "citroen" u kome su se nalazili G. S. i M. S. ;pronađeno je 200 kilograma rezanog duvana upakovanog u 40 najlonskih kesa.

Pregledom garaže I. Dj. pronađeno je još 104 kilograma rezanog duvana.

Osumnjičenima je po nalogu Osnovnog javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova, posle čega su, uz krivične prijave, sprovedeni nadležnim tužilaštvima u Aleksincu i Nišu.

#Zaplena

#duvan

'