AKTUELNO

Panamski mediji tokom noći preneli su vest o pucnjavi u kojoj su ranjena dvojica muškaraca, ali zvanične potvrde da je jedan od njih Radoje Zvicer i dalje nema.

Podsetimo, sinoć se pojavila nezvanična informacija da je Radoje Zvicer ubijen u Panami oko 20 časova uveče pred saradnikom u iznajmljenoj vili. Zvanične potvrde nije bilo, a Zvicerov advokat je izjavio da ne zna u kakvom stanju je njegov klijent.

Kako navodi lokalni portal Critica, napad u kome su dvojica muškaraca ranjena dogodio se u isto to vreme, ali su oni bili u taksiju.

- Na muškarce je pucano dok su se vozili taksijem i to u jednoj od glavnih ulica. Na ulici je bilo mnogo očevidaca. Ranjeni muškarci prebačeni su u bolnicu San Migel Arhangel - navodi portal.

- Jedan od njih po prijemu je bio moždano mrtav, a stanje drugog je nepoznato.

Kako portal prenosi, spekuliše se da su žrtve pokušale da se odbrane.

- Prema nezvaničnim informacijama došlo je do snažne razmene vatre između žrtava i napadača, ali se o događaju generalno malo zna. Tužilaštvo i policija obavili su uviđaj.

Foto: STRANA.UA

Crnogorski mediji preneli su sinoć reči izvora iz bezbednosnih struktura koji je rekao da postoje informacije o dva ubistva u Panami, ali da se vrše dodatne provere jer se prvobiti opisi ne poklapaju sa opisom Zvicera.

U Upravi policije Crne Gore rečeno je da bi o navodnom ranjavanju Radoja Zvicera zvanične potvrde mogle da stignu za dva do tri dana, s "obzirom na sve okolnosti i činjenicu da Zvicer najverovatnije nije boravio u toj zemlji pod svojim imenom".

#Likvidacija

#Radoje Zvicer

#atentat