AKTUELNO

Srbin u Švajcarskoj počinio JEZIV ZLOČIN.

Srbin Mašo T. (50) izbo je nožem po telu i vratu svoju suprugu Refadiju T. (45) u stanu u Švajcarskom gradu Vesterkingen, naočigled ćerke i dva sina.

Porodična tragedija dogodila se u utorak uveče na teritoriji ciriškog okruga. Kako se saznaje Srbin je svoju suprugu tukao i ubadao ju je nožem dok nije izdahnula.

- Muškarac srpskog porekla star 50 godina, ubio je oštrim predmetom svoju ženu u stanu pred njihovo troje dece. Policija je zatekla leš i odmah uhapsila nasilnika, a tom prilikom on nije pružao otpor – navode švajcarski mediji.

Kako se ističe, policija je reagovala oko 19.30 kada je primila poziv da se iz stana čuje svađa.

- Zločin se dogodio pred njihovom ćerkom od 13 godina i dva sina od 12 i 16 godina -navode mediji.

Žena je na mestu ostala mrtva, pa je ekipa Hitne pomoći mogla samo da konstatuje smrt.

Foto: Pixabay.com

- Muškarac koji je počinio zločin nije od ranije poznat policiji, a adeci koja su u adolescentskoj dobi, biće pružena psihološka pomoć – navodi se kantonalnoj policiji.

Prema rečima komšija, Mašo T. Boluje od epilepsije i navodno je imao nekoliko operacija.

Oni za švajcarske medije navode da je porodica bila ljubazna i da nikada ne bi rekli da tako nešto može da se dogodi.

- Supruga je uvek bila veoma ljubazna i prijateljski raspoložena, a otac je takođe bio dobar – rekla je jedna od susetki koja se druži sa njihovim sinom. Neke od komšija tvrdile su da su čule da je Mašo T.

Bio agresivan prema supruzi i da su ga poslednjih dana viđale nervoznog. U švajcarskim medijima se spekuliše da bi upravo bolest mogla biti uzrok napada na suprugu, ali to nije potvrđeno.

Pročitajte još: SRPSKI RADNICI uhapšeni u Slovačkoj? MSP čeka zvanične informacije

#Srbin

#Ubistvo

#deca

#Žena

'