AKTUELNO

Trudnica koja je jutros pokušala samoubistvo tako što se polila benzinom i zapalila je van životne opasnosti i neće biti prevremenog porođaja.

Prema informacijama iz Кliničkog centra u Кragujevcu, gde je hospitalizovana, njoj je izgorelo 12 odsto kože. Meštani sela Bresnica i dalje su u šoku zbog događaja koji je uznemirio sve žitelje ovog malog mesta u blizini Čačka.

Foto: RINA

- Ona se ovde relativno skoro doselila kad se udala za našeg komšiju. Odlazila je i vraćala se. On je takođe razveden. Viđali smo je ponekad kroz selo, ali se sa nama nije preterano družila. Videli smo i da je trudna, a koja muka ju je naterala da pokuša samoubistvo ne mogu ni da zamislim. Da li su imali problema u braku o tome ne bih mogla ništa da vam kažem - izjavila je meštanka sela Bresnica.

Foto: RINA

U dvorištu kuće u kojoj se jutros dogodio incident mirno je i tiho. Ništa ne ukazuje da je vrlo lako moglo doći do velike tragedije.

Prema navodima medija i izjavama njene rođake nesrećna žena je već duže vreme trpela fizičko nasilje i pretpostavlja se da je to bio okidač zbog kog je odlučila da digne ruku na sebe.

Foto: RINA

Ona se u Bresnicu doselila iz Vrnjačke Banje nakon što se razvela. Majka je troje dece.

Autor: