AKTUELNO

Trudnica (31) u devetom mesecu trudnoće polila se benzinom i zapalila u selu u okolini Čačka, navodno, zbog teškog života koji je imala sa nevenčanim suprugom (60).

Drama u selu odigrala se jutros, a porodica nevenčanog muža trudnice koja je pozvala Hitnu pomoć, prećutala je da je devojka pokušala da se zapali!

- Lekari su rano ujutru dobili poziv da se u selu nalazi trudnica koja je u devetom mesecu i koja ima trudove. Sanitet je otišao tamo i zatekao devojku sa brojnim opekotinama po telu. Medicinari su bukvalno zanemeli od prizora, pošto su ženi bili ispečeni stomak i butine, a porođajne bolove nije imala - priča izvor Kurira.

Devojka je odmah prebačena u Opštu bolnicu u Čačku gde su konstatovane opekotine na rukama, nogama i stomaku.

- Najpre je smeštena u jedinicu intenzivnog lečenja, a zatim je nakon opservacije upućena u Klinički centar Kragujevac na dalje lečenje. Prema dostupnim informacijama, pacijentkinja je majka troje dece - rekla je portparolka Opšte bolnice u Čačku Jelena Knežević.

Rođaka nesrećne trudnice za Kurir kaže da oni sumnjaju da se devojka benzinom polila zbog teškog života koji je imala u braku.

- Ona je nekoliko godina živela u Vrnjačkoj Banji, gde je u braku s prvim mužem izrodila troje dece. Napustila ga je kada više nije mogla da izdrži torturu i loš život s njim. Vratila se kući kod roditelja, ali je ubrzo potom počela da živi sa sadašnjim mužem (60). On iz prvog braka ima dvoje odrasle dece, a prva žena ga je napustila zbog maltretiranja i nasilja. On je tada potpuno ogrezao u alkoholizam - priča bliska rođaka nesrećne trudnice:

- Već jednom ga je ostavljala, otišla je u Ivanjicu i tamo navodno živela sa nekim momkom. Međutim, ne znam šta se desilo pa se opet vratila u selo iako je znala da je prethodno sa suprugom prošla pakao, pošto je tukao i maltretirao. U porodici u kojoj je rođena ne cvetaju ruže, pa ni od svojih najbližih nikada nije imala neophodnu podršku - dodaje rođaka.

#paljenje

#trudnica

#Čačak