AKTUELNO

Mlada glumica Milena Radulović koja je prva za seksualno zlostavljanje prijavila učitelja glume Miroslava Miku Aleksića, pružila je podršku K. Š. i ostalim devojkama koje su za isto krivično delo prijavile kaskadera i instruktora jahanja M. Đ. (68).

Aleksić, koji je uhapšen posle prijave Milene Radulović, kojoj su se pridružile i druge njene koleginice koje su išle na časove kod vlasnika škole glume, podsetimo, uhapšen je u januaru prošle godine, i pred Višim sudom u Beogradu se i dalje vodi postupak protiv njega.

Foto: Pink.rs

- Najveća podrška na svetu hrabroj K. Š. i devojkama - napisala je Milena Radulović na svom Instagram nalogu uz veliko srce.

Ćutanju je došao kraj

Na svom Instagramu oglasila se i K. Š. koja je M. Đ. prijavila za seksualno zlostavljanje.

Foto: Instagram.com/milena_radulovic

- Ćutanju je najzad došao kraj. Ovakvi ljudi su "normalni" i ovakvi događaji se masovno prećutkuju u našem društvu. Zahvaljujući divnim ženama u sistemu i medijima, ove priče imaju šansu da budu ispričane, i da žrtve dožive neki oblik pravde - napisala je K. Š. i dodala: - Svim devojkama koje su ikada doživele bilo šta slično: nisi mu jedina, nisi sama, nije okej, nije sramota, ima ko da sluša i razume, ima kome da se prijavi! - napisala je devojka.

Inače, i juče uhapšeni M. Đ. bio čovek filmske industrije. Kao kaskader, sa svojim konjima, učestvovao je u snimanjima filmova "Neretva" i "Nemanjići". MUP je saopštio da je da se M. Đ. sumnjiči da je kao odgovorno lice jednog konjičkog kluba u Barajevu, od 2010. do 2021. izvršio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad polaznicima njegove škole jahanja od kojih su neke bile maloletne.

Foto: Pink.rs

- Otkud sad "toliko toga"? - samo se više ne ćuti. - napisala je Milena Radulović na Instagramu i dodala: - I neće se ćutati. Ima ko da čuje. Vremena se menjaju. Dobro jutro K. Š. , laku noć jednom zlikovcu - napisala je u porukama podrške mlada glumica.

Autor: