AKTUELNO

Automobil BMW X5 u kom je jutros iznad Užica stradalo četvoro mladića potpuno je uništen, što samo govori o silini udarca i brzini kojom se kretao u trenutku nesreće!

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko 5.30 časova na putu Užice - Zlatibor učestvovao je terenac "BMW X5", registarskih oznaka Republike Slovenije. Za volanom je bio Vladimir Milošević (27) koji je izgubio kontrolu nad vozilom.Na lici mesta poginula su trojica mladića, dok je četvrti podlegao povredama u užičko bolnici.

Do nezgode je došlo kada se BMW, za čijim je upravljačem najverovatnije bio vlasnik vozila Vladimir Milošević, dolaskom u mesto Surduk kod baze AD "Putevi" na delu puta gde su tri saobraćajne trake, usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom.

Automobil je izleteo s kolovoza sa leve strane u pravcu kretanja, udario u betonsku odbojnu ogradu pored asfalta, zatim u kamenu kosinu pored leve ivice kolovoza nakon čega se od siline udara prevrnuo na kolovoz.

Na licu mesta su poginuli su vozač Vladimir M (27), Stefan DŽ. (21), Nikola D (19), dok je Uroš D. (22) preminuo je u bolnici od posledica teških povreda.

Tela nastradalih iz vozila su izvukli pripadnici vatrogasne jedinice Užice.

Automobil je potpuno smrskan, a o silini udarca svedoče slike uništenog vozila.