AKTUELNO

Dva muškarca u stanju teške alkoholisanosti napali su lekarsku ekipu Hitne pomoći u Novom Sadu.

Kako je izjavio portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć dr Zoran Krulj, sve kolege su dobro i trenutno daju izjavu policiji koja je brzom intervencijom savladala nasilnike.

- Naša ekipa je primila poziv u 14:09 časova i prijavljeno nam je da se na prilaznom putu ka Ribarskom ostrvu nalazi NN muško lice starosti 20 godina u besvesnom stanju. Naša ekipa je naravno odmah krenula tamo a na čelu tima bila je naša doktorka koju su sa ostatkom ekipe odmah po dolasku na lice mesta počeli da vređaju muškarci koji su nas i pozvali i počeli su da viču na njih. Naša ekipa se vratila u ambulantno vozilo a mladići su počeli da šutiraju kombi. Pozvali smo policiju i njihovom brzom intervencijom zaustavljen je ovaj incident i niko nije zadobio nikakve povrede - objašnjava nam dr Krulj.

Kako nezvanično saznajemo, policija je privela dvojicu mladića u stanju teške alkoholisanosti i u toku je istraga koja bi trebalo da utvrdi motiv napada. U policijskoj stanici su i lekari Hitne pomoći koji daju izjave povodom ovog incidenta.