AKTUELNO

Nakon vesti o ubistvu Jovice Vukotića došlo je do prepucavanja dva suprotna crnogorska klana

Posle vesti da je u četvrtak uveče u Istanbulu ubijen vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić, supruga odbeglog vođe kavčana Radoja Zvicera Tamara Zvicer objavila je na društvenoj mreži Instagram stori da je u provodu sa prijateljima. Uz čaše i flaše u noćnom provodu, ona je objavila i kako peva pesmu Miroslava Škora pod nazivom "Sude mi".

Foto: INSTAGRAM.COM/PRIVATNA ARHIVA

Na to je reagovao Vukotićev kum tako što je postavio video na društvenim mrežama kojom šalje poruku Zvicer porodici. Objavio je pesmu Di-džej Krmka "Puši".

"Niz kičmu mi prolazi

neka čudna struja

napolju se sprema

kiša i oluja

Hajde mala zapalimo

vatru ja i ti

ne bi li se malo

zagrijali mi

Ref. 2x

Pu*i pu*i mala

pu*i mala ti

ne dozvoli vatri

da se ugasi",

Deo je pesme koju je objavio Vukotićev kum.

Ranije danas Vukotićev kum Balša Đuranović objavio je fotografiju ubistva uz poruku: "Đe si ubice, kuća ti se iskopala, kukavički čin", napisao je Đuranović.

Da podsetimo, vođu Škaljarskog klana Jovan Jovica Vukotić likvidirao je ubica na motoru u Istanbulu. On je ubijen naočigled devojke Maše M. i njihove maloletne ćerkice. Kako se saznaje, supruga i ćerka vođe škaljaraca prošle su bez povreda.

Vukotić je navodno predvodio kriminalnu oganizaciju koja je imala organizovane grupe za nabavku eksploziva, vozila i plovnih prevoznih sredstava. Takođe, bio je sumnjičen da je podstrekivao članove kriminalne grupe da ubiju Radoja Zvicera i Slobodana Kašćelana, navodne vođe kavačkog klana.