AKTUELNO

Misica Dragana Banić devojka likvidiranog škaljarca Gorana Vlaovića koji je ubijen pre deset dana na ostrvu Pag još jednom se oprostila od voljenog na Instagramu uz potresnu poruku.

- Pogledam u nebo. Tu je negde. Posmatra. Sve moje borbe. Zato ne odustajem - objavila je fotografiju misica na društvenoj mreži Instragram.

Podsetimo, pripadnik kriminalne organizacije iz Kotora na čijem čelu je navodno Jovan Vukotić brutalno je likvidiran 25. avgusta na sred ulice i to dok je bio u društvu devojke Dragane Banić.

Foto: Instagram.com/Privatna arhiva

Vlaović je sahranjen pre dva dana na Novom bežanijskom groblju, a sahrani je prisustvovalo dvadesetak ljudi. Škaljarac je sahranjen iz drugog puta, jer je prvi put ispraćaj je navodno odložen iz bezbednosnih razloga.

Podsetimo, Duško T. (28) iz Kragujevca osumnjičen je da je ubio Vlaovića na hrvatskom ostrvu Pag, ispred jednog popularnog kluba na plaži Zrće, pucavši mu sa leđa pištoljem u vrat.

Nakon pucnjave on je pokušao da pobegne, ali se iz nepoznatog razloga vratio na mesto zločina, verovatno da bi se uverio da je pripadnik škaljarskog klana zaista preminuo, što je pomoglo prolaznicima da ga prepoznaju i pokažu nadležnima.

- Državljanin Srbije zatečen je svega desetak minuta nakon ubistva na jednoj steni na obližnjoj plaži i odmah je uhapšen - objasnio je izvor i dodao da je Duško pokušao da se reši telefona i dokumenata.

Autor: