AKTUELNO

Veljko Belivuk i Marko Miljković, optuženi za 7 stravičnih ubistava, danas su se izjasnili o navodima optužnice tvrdeći da im je sve podmetnuo. Prisutne u sudnici šokirali su navodeći da su ubijeni zapravo "možda živi".

Belivuk je čitao iz žute sveske na kockice, bio je miran za goovornicom, dok je Miljković pričao iz glave.

- Sramota je da danas svedoci-saradnici, koji su navodno čupali nokte i klali ljude sede pored oštećenih - naveo je Belivuk. On je, kako saznajemo, citirao članove Ustava Srbije i zakona, pa se osvrnuo i na svedoke okrivljene.

- Ako ima dokaza, šta će 3 svedoka saradnika, a evo ga i četvrti - pitao je Belivuk.

Marko Miljković je rekao da zna da je svedok Spasojević "sklon suicidu", kao i to da je čudno da je Lalić sve porekao pa priznao.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

Optuženi Belivuk i Milljović su se osvrnuli i na mašinu za mlevenje mesa, pronađenu u kući strave u Ritopeku. Tvrdili da je mašina, kako navode, podmetnuta u klanicu, kako su u međusobnoj komunikaciji navodno zvali kuću.

- Ta mašina nikako nije mogla da se unese i stane u tu prostoriju i doneta je naknadno, kao i oružje - tvrdili su optuženi.

Miljković je navodno rekao da biti mrtav nije krivično delo.

Foto: objektiv/Vlada Šporčić, Pink.rs, Tanjug

- Nije utvrđeno gde su ti ljudi danas, niti da li su uopšte mrtvi. Ako nema obdukcionog zapisnika čovek ne može da se vodi kao mrtav - komentarisao je Miljković članove zakona.

Moguće da je Zdravko Radojević i dalje živ i da ga skiva supruga zbog drugih krivičnih dela - izjavio je Miljković.

Autor: