AKTUELNO

Nakon saslušanja pripadnika organizovane kriminalne grupe koja se tereti da je izvršila krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u prostituciji Tužilaštvo za organizovani kriminal je predložilo da se svim okrivljenima odredi prtivor zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke i opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti ili izvršiti neko drugo krivično delo.

Nakon saslušanja pripadnika organizovane kriminalne grupe koja se tereti da je izvršila krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela iz čl 346. KZ i posredovanje u prostituciji iz čl 184. stav 1 KZ., Tužilaštvo za organizovani kriminal je sudiji za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu predložilo da se svim okrivljenim i to: Nedi B., Samiru B., Nini R., Milici M., Milici O. i Vesni V. odredi prtivor zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke i opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti ili izvršiti neko drugo krivično delo.

U daljem toku postupka tužilac će ispitati svedoke, naložiti veštačenja oduzetih telefona i drugih uređaja kao i prikupiti sve dokaze radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica u postupku.

Autor: