AKTUELNO

Dejan Arsić (49) iz Svilajnca nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u tom gradu prošle nedelje, kada se svojim motorom zakucao u banderu u samom centru grada.

Kako prenosi portal "Srbi u Parizu", nesrećni Dejan je već pet godina radio u glavnom gradu Francuske, a njegov prijatelj ispričao je kako je došlo do tragedije.

- Toga dana Dejan je postao deda jer je jedan od njegovih sinova dobio dete. Dejan mi je bio veliki prijatelj. Bio je veliki radnik i odličan stolar. Došao je pre više od pet godina u Francusku, u Pariz, kako bi radio i kako bi školovao svoja dva sina. Oni su završili medicinu i otišli u Nemačku da rade - ispričao je njegov prijatelj Rade za ovaj portal.

Kako je on ispričao dejan je bio izuzetan čovek i još bolji prijatelj.

- Kobnog dana je naručio meso u jednom restoranu u Svilajncu, u blizini centra, kako bi proslavio rođenje unuke. Otišao je da dokupi još jer je malo zafalilo pa je krenuo motorom i prilikom vožnje izgubio je kontrolu i udario u banderu - rekao je prijatelj i dodao:

- Ljudi koji su se zatekli tu odmah su pritčali da mu pomognu, ali on je samo izustio "Jao, ja se ubih". Hitna pomoć je došla veoma brzo, ali je na putu za Kragujevac Dejan preminuo.