AKTUELNO

Carinici i policajci su na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja muških i ženskih satova procenjene vrednosti od oko 700.000 dinara, koji su bili sakriveni u torbi prekrivenoj ćebetom kao i u prtljažniku automobila, saopštila je danas Uprava carina Srbije.

Prekršaj je otkriven pregledom "mercedesa" domaćih tablica, kojim su putovala dvojica muškaraca koji su, kako su naveli iz Carine, "vrlo decidno" tvrdili da sa sobom nose samo lični prtljag.

Međutim, već na samom početku pregleda iza vozačkog sedišta pronađena je velika torba prekrivena ćebetom, koja je bila puna različitih setova i pojedinačno upakovanih muških i ženkih časovnika ''Fossil'', ''Diesel'',''Emporio Arman'' i ''Michael Kors''.

Foto: Foto: Uprava carina Republike Srbije

Potom je još nekoliko velikih torbi identičnog sadržaja pronađeno i u prtljažniku automobila ispod kofera sa ličnim stvarima. 

Foto: Foto: Uprava carina Republike Srbije

Otkriveni satovi, koji su prema saopštenju Carine, "očigledno namenjeni daljoj preprodaji", biće zadržani do okončanja prekršajnog postupka koji je pokrenut protiv vozača.

#Carina

#Horgoš

#satovi

#Šverc