AKTUELNO

Muškarac G. P. (39) iz sela u okolini Loznice koji je uhapšen zbog sumnje da je pokušao da siluje, a zatim i pretukao staricu (82) u noći između nedelje i ponedeljka u njenoj porodičnoj kući, saslušan je pred Višim javnim tužilaštvom u Šapcu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Podsetimo, muškarac je kako smo ranije pisali, upao u kuću svoje komšinice navodno pod dejstvom alkohola.

- G. P. je upao u kuću bake, koja je živela sama, i nasrnuo na nju. Pokušao je da je siluje, a pošto se ona otimala i branila, krenuo je da je sve jače udara. Na kraju je odustao i pobegao, a baki je glavu navodno sačuvala metla koju je dohvatila i udarila ga - podseća izvor iz istrage:

- Nesrećna starica pronađena je u kući sa ozbiljnim povredama i prevezena je u lozničku bolnicu, a policija je veoma brzo uhapsila G. P. On je navodno priveden u blizini bakine kuće i bio je obliven staričinom krvlju pošto se ona junački borila s njim - rekao je nakon hapšenja izvor Kurira.

Pa da podsetimo, meštani sela kod Loznice u kome se slučaj dogodio objasnili su da se za identitet napadača saznalo kada je staričin rođak, koji živi pored nje, pregledao video-snimke sa nadzornih kamera i prepoznao G. P.

Autor: