AKTUELNO

Mladić starosti oko 20 godina, uhapšen je brzom intervencijom policajaca Policijske stanice Savski Venac, zbog sumnje da je brutalno pretukao duplo starijeg poznanika i zadao mu teške povrede glave.

Kako se nezvanično saznaje mladić je uhapšen brzom intervencijom policije dok se lekari bore za život napadnutog čoveka.

- Povređeni je u Urgentni centra primljen sa teškim telesnim povredama opasnim po život. Hitno je operisan, ali je i dalje životno ugrožen. Policija je ekspresnom intervencijom uspela da pronađe osumnjičenog za napad i u toku je istraga - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Kako je objasnio još se ne zna kako je čoveku naneta povreda.

- Detalji napada biće utvrđeni istragom, a s obzirom da je povređeni zadobio tešku telesnu povredu pretpostavlja se da je ili udaren nekim čvrstim predmetom u glavu ili da je nezgodno pao i da je udario u beton - naveo je sagovornik i dodao:

- Još uvek nije poznato da li se znaju duže vremena, kao ni zbog čega su se sukobili. Sve je to predmet istrage koju će sprovesti policija - objasnio je dobro obavešten izvor.

Autor: