AKTUELNO

Beba stara godinu dana povređena je jutros oko osam sati kada je na dečja kolica koja je gurala majka naletelo vozilo na Bulevaru Nemanjića na pešačkom prelazu.

Užasne scene su se videle na pešačkom prelazu koji vodi od vrtića prema ulici Maksim Gorki jer je dete povredilo glavu pri padu iz kolica, a majka je izbezumljeno vrištala. Beba je srećom sada dobro.

Lekari Hitne medicinske pomoći su odvezli bebu na Dečju kliniku u Nišu.

- Dečak je primljen na Kliniku za dečju hirurgiju. Nakon pregleda neurohirurga i sve neophodne dijagnostike, utvrđeno je da dete nema neuroloških ispada i hiruških povreda. Ima oguljotine po licu. Nakon pregleda abdomena utvrđeno je da nema evidentnih povreda unutrašnjih organa. Dečak je svestan i stabilnih vitalnih parametara. Dete ostaje na Klinici za deč.hirurgiju radi daljeg praćenja - rečeno nam je u Univerzitetsko kliničkom centru.

Očevici kažu da je bilo strašno u trenutku udara.

- Bebu u kolicima je udario plavi "ford fokus" karavan koji vozi jedan komšija koji živi u tim zgradama na početku Bulevara Nemanjića. On je stariji čovek i vrlo je pažljiv uvek, ko zna šta mu se sada dogodilo - rečeno nam je na licu mesta.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta.

Autor: