AKTUELNO

Milanko S. kaže da je njegova porodica za ovih pet meseci, koliko je trajala istraga protiv Jasmine, saznala pregršt informacija o životu bračnog para.

Milanko S., otac pokojnog Siniše S. (42) iz Lazarevca, smogao je snage i otvorio dušu nakon što je protiv Sinišine supruge Jasmine (44) podignuta optužnica za teško ubistvo.

Da postoji smrtna kazna, bila bi mala za đubre od moje snaje! Baksuz mi je ubio sina i ne možemo sad ništa da promenimo. Kada bih je negde video, možda ne bih mogao ni da je pogledam, pljunuo bih je pravo u oči.

Ovim potresnim rečima počinje ispovest Milanko S., otac Siniše S. (42), koga je u februaru u stanu u Lazarevcu brutalno ubila supruga Jasmina S. (44), poznatija kao Crna Jasmina.

Zalivala leš omekšivačima

Zločin je, podsetimo, otkriven 28. februara, kada je Jasmina pokušala da izvrši samoubistvo u iznajmljenom stanu i ostavila oproštajno pismo, koje su njena deca odnela komšiji. Inspektori su tokom uviđaja zatekli jezivu scenu na kauču u dnevnoj sobi kada su pomerili ćebe i ugledali leš u poodmakloj fazi raspadanja, umotan u foliju. Ispostavilo se da je Siniša ubijen dosta ranije, a da bi prikrila neprijatan miris, optužena žena je telo zalivala omekšivačima i “domestosom”.

Foto: Instagram.com

Milanko S. kaže da je njegova porodica za ovih pet meseci, koliko je trajala istraga protiv Jasmine, saznala pregršt informacija o životu bračnog para, ali i o samom zločinu.

– Obdukcija je pokazala da je Siniša ubijen sa 15 uboda kuhinjskim nožem, 13 uboda ima s leve strane tela, dok su druga dva s desne. Imao je povrede na levoj plećki, ramenu, grudima, a na levoj ruci imao je ranu dužine 22, a dubine 12 centimetara, tako da je nož prošao kroz celu nadlakticu – priča potreseni otac i dodaje da je Siniša u organizmu imao i dve vrste lekova za smirenje, zbog čega se pretpostavlja da je žena prvo omamila Sinišu, verovatno kako ne bi mogao da se brani.

Kako sagovornik dalje navodi, u trenutku zločina u stanu su bila i Sinišina i Jasminina deca, koja su čula očeve krike.

– Dete je čulo Sinišu kako jauče i Jasminu koja pere nož u toaletu, ali ono je malo i nije shvatilo šta se desilo. Jasmina je unakazila mog sina, toliko da ga nisam prepoznao kada sam ušao u sobu u kojoj je ležao mrtav – priseća se jezivih scena:

Užasno smrdelo

– Siniša je bio crn i lik nije mogao da mu se prepozna, a po figuri se naziralo da je on. Užasno je smrdelo u prostoriji da sam se jedva suzdržao da ne padnem u nesvest na pragu. Bilo je veoma strašno videti rođeno dete u takvom stanju.

Otkrio jezive detalje

S tela mog sina je otpadala koža

Sagovornik ispričao je i da su mu, zbog stanja u kom se telo nalazilo, predlagali da sina stavi u džak, pa u limeni sanduk kako bi mogao da ga sahrani, ali da on to nije dozvolio.

– Nismo mogli da ga obučemo jer mu je otpadao svaki deo kože za koji bismo se uhvatili. Stavili smo ga u drveni kovčeg nakon što sam preko tela stavio trenerku, jer nismo mogli da ga obučemo. Dodao sam mu pod glavu jastuk i jedno ćebe. Taj drveni sanduk smo stavili potom u limeni. Eto, tako smo ga sahranili.

Kod hranitelja

Deca su sada siročići

Žrtvin otac rekao je da Sinišina i Jasminina deca, koja su sada smeštena u hraniteljske porodice, znaju za zločin.

– Deca su trenutno kod nas na raspustu, već 20 dana. Svi se trudimo oko njih, i hraniteljska porodica i mi – kaže sagovornik:

– Znaju šta se dogodilo i da je njihova majka ubila oca. Oni su sad siročići bez roditelja.

Autor: