AKTUELNO

Trogodišnji dečak koji je teško povređen u nesreći još ne zna da je u udesu izgubio sestru i majku i neprestano ih traži.

U prisustvu porodice, prijatelja na Stržavačkom groblju kod Prokuplja sahranjena je šestomesečna Dunja i njena majka Jovana (27) koje su tragično stradale u subotu uveče na autoputu kod Aleksinca.

Povorka je u tišini, koja je bila strašnija od bilo kog jauka, dopratila stradale do groba.

U povorci je bio i Dragiša Ljubić ( 27) Jovanin suprug koji je takođe kao i njihov trogodišnji sin povređen u ovoj stravičnoj nesreći.

PRIJATELJI SE GUŠE U SUZAMA! Ovo je MLADA MAJKA koja je zajedno sa BEBOM stradala u udesu kod Aleksinca

- Od juče ga drže pod injekcijama i ne smeju da ga puste ni minut. Juče mi je rekao da svoju bol i tugu ne može da opiše rečima, ali da mora da diše zbog malog Andreja, koji je još uvek u niškoj bolnici. Dečak ne zna šta je sa majkom, ali je traži stalno. Kada dođe i kada sve slegne, tek će se tada osetiti bol. Sada su pod lekovima, svi iz porodice - kaže Dragišin prijatelj.

On dodaje da hoda kao senka i da je cela kuću u nekoj tišini.

- Više nemaju snage ni da hodaju - doadje naš sagovornik.

Dragiša je obožavao Jovanu i svoju decu. Nedavno je jednom drugu rekao da planiraju i treće dete, jer je za njih to savršena porodica.

Foto: Printscreen Facebook

- Zašto uvek stradaju nevini, čiste duše. Evo vidite Dunjin sanduk,beo čist, kao ona. Zašto Bože uzimaš ono što je najbolje- očajno se čuje među onima koji su došli da isprate dve divne osobe.

Jezivo priznanje vozača kombija koji je UBIO MAJKU I BEBU: Ne sećam se detalja, bio sam MRTAV PIJAN

Kako nam je rekao komšija porodice Ljubić, Dragiša je bio mnogo vezan za Jovanu i ona je bila svetla tačka u njegovom životu. Tragedija koja ih je zadesila ostavila ih je bez snage.

- Sutra je novi dan, a njima je crni dan. Još uvek ne znam kako će sada da se nose sa svim. Jedna pored druge, majka i beba ostaju da sanjaju večni san. Bože ima li te i zašto si ovo dozvolio - očajno govori rođak porodice.

Tokom sahrane vladala je mukla tišina. Nije se čulo ništa sem sveštenika koji je obavljao sahranu. Onda su se svi oprostili od njih dve i ostavili ih da večno spavaju.

#Beba

#Sahrana

'